Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Karin Andersson - 6 februari 2010 19:56

40 dagar kvar!


Av Karin Andersson - 6 februari 2010 15:50

Förra helgen var jag ju i Sthlm, resan upp gick bra och jag anlände Solna sent på torsdagskvällen. På fredagen blev det lunch och shopping med mamma på stan, jag hittade inget att köpa men det blev doppresenter till lilla Hilda.


På kvällen möttes vi upp hos Anna på Roslagsgatan och pappa skjutsade generöst dit mig, det var skönt för gud vad mycket snö det var i Sthlm, plogbilarna lyste med sin frånvaro och det var svårt att ta sig någonstans över huvudtaget!

Jag fick jättefina presenter till Roffe från alla gulliga tjejer och vi tog taxi till St Eriksplan för att äta på restaurang "Grappa".


På lördagen tog jag, mapa och mormor oss i snöovädret upp till Gävle. Vi lunchade supergod kräftsoppa hos faster Mona och Ove i Sälgsjön och åkte senare ut för att kolla på kusin Malin och Jonas husbygge precis i närheten av kyrkan som Hilda skulle döpas. Väl inne i kyrkan slog kyrkklockorna och ut tågade hela familjen Tidlund/ Stark iklädda bröllopskläder! De var så vackra och vi fick bevittna deras oväntade vigsel innan Hildas dop! Vi bjöds senare på middag och fika i församlingslokalen och reste hemmåt i mörkret när brudparet drog sig tillbaka, lyckliga och nygifta till ett hotell för att spendera bröllopsnatten. Vår hotellnatt på Clarion, promenad och middag på stan blev tyvärr inställt då pappa ( och hans kör) skulle sjunga tidigt dagen efter.


På söndagen spenderade vi några hemska timmar på IKEA Barkaby och besökte Klas med familj i Älvsjö. Tågresan hem på måndagen var inte lika lyckad. Efter att jag fått skjuts av pappa i sista sekund till centralen fick jag springa hela vägen till spår 10 ( inte det lättaste i mitt tillstånd som blir andfådd av att sätta på mig strumporna) bara för att 2 minuter efter avgångstid få veta att tåget var försenat. SJ flyttade fram tiden 5 gånger vilket resulterade till 2 timmars väntan i kylan på perrongen. Väl på tåget tog resan 5 timmar istället för 3 men då var vi varma och belåtna i alla fall. All mat i bistron och allt toapapper tog dock slut, men jag lyckades grabba åt mig den sista ostfrallan. Det var skönt att till slut komma hem till Göteborg och Hisingen!



        


Av Karin Andersson - 6 februari 2010 15:41

Sitter på jobbet och tycker synd om mig själv som missar melodifestivalen ikväll, min nästa jobbhelg har jag fått samma tid så tyvärr blir det ingen festival då heller. Det kanske är lika bra då man förknippar schlagerkvällarna med vin och roliga fester och det blir det ändå inget med.


Vi jobbar på med badrummet ( läs Linda och Jörgen) och hela huset ser ut som ett byggarbetsplats med damm som letat sig in överrallt, jag längtar så tills det är klart, då får det bli en storstädning! Hoppas verkligen det är klart innan Roffe kommer för jag vill inte att bebisen skall vistas i den där miljön.

Det mesta är inköpt. Belysning, toastol, handfat och skåp. Mosaik, kakel och bänkskiva återstår. Här kommer en bild på det fina tvättstället från IKEA.


Presentation


Karin Andersson, gift med Jörgen och mamma till Lena, ankomst 7 April 2010. Bloggar främst till familj och vänner nära och lite längre bort men alla är hjärtligt välkomna till vår värld!

Skriv gärna en hälsning i gästboken!

GÄSTBOK

Fråga mig

39 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards